وي با اشاره به اينکه اقداماتي به منظور رسيدن به عدالت اجتماعي در چند سال گذشته با هدف حمايت از اقشار کم توان جامعه صورت گرفته است، اظهار داشت: 2 ميليون هنرمندي که به صورت مستقيم از طريق فعاليت در عرصه صنايعدستي ارتزاق ميکنند اغلب به حمايتهاي مختلف نياز دارند.
معاون صنايعدستي سازمان ميراث فرهنگي کشور ادامه داد: تعاونيهاي صنايعدستي به عنوان يک گروه هدف امروز به انسجام مورد نظر رسيدند.
دانيالي اضافه کرد: در حال حاضر يک هزار اتحاديه و تعاوني فعال در عرصه هنرهاي سنتي و صنايعدستي فعاليت ميکنند که در تلاش براي ساماندهي آنها هستيم.
اين مقام مسوول راه اندازي شرکت هلدينگ صنايعدستي را يکي از راهکارهاي ساماندهي اتحاديهها و تعاونيهاي صنايعدستي دانست و گفت: اميدواريم اين تفاهمنامه زمينه ساز حمايت از راه اندازي شرکت توسعه سرمايه گذاري شود.
وي تصريح کرد: تفاهمنامه معاونت صنايعدستي کشور و بانک توسعه تعاون به توانمند سازي اتحاديهها و تعاونيهاي صنايعدستي و اشتغال آفريني در اين بخش کمک ميکند.
معاون صنايعدستي افزود: در بخش تعاونيها و اتحاديههاي صنايعدستي در سالهاي اخير پيشرفت قابل توجهي داشتهايم که با توجه به اينکه بيش از 60 درصد جامعه صنايعدستي را بانوان تشکيل ميدهند، حمايت از آنها امري واجب و اضطراري است.
دانيالي بيان داشت: معاونت صنايعدستي تمامي امکانات موجود در ساختمان سابق را به صورت رايگان در اختيار اتحاديهها و تعاونيها قرار داده که اميدواريم توجه مالي و فکري بانک توسعه تعاون نيز به کمک اين بخش بيايد.
اين استاد دانشگاه همچنين از وزير تعاون خواست امکان ورود شرکت توسعه سرمايه گذاري صنايعدستي را در بورس تسهيل کند.
وي يادآور شد: اين معاونت خريد هدايا و آثار ارزشمند صنايعدستي از خانه هنرمندان را به وزارت تعاون پيشنهاد ميکند.
111/
انتهای پیام/